Volg ons op social media

120+ klanten

Webdesign
Met webdesign zorgen we voor nieuwe klanten, meer leads en uiteindelijk meer omzet. Met professionele website of webshop zet je jouw merk goed in de markt.

Doel van de website

Het doel bepalen van de website is van cruciaal belang. Voordat dit is vastgelegd, kunnen we niet beginnen met ontwerpen en bouwen. Wil je slechts één product verkopen, wil je meerdere producten verkopen of wil je met je diensten vooral online worden gevonden? Ieder doel heeft zijn eigen webdesign.

Webdesign Wijk bij Duurstede Hotel Brasserie Florian
Ik wil een website. En nu?

De stap is gezet, je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt nu echt gaan ondernemen. Je hebt je logo laten ontwerpen en wilt de volgende stap online zetten. Waar begin je, hoe werkt het en wat komt er allemaal bij kijken?

Hosting

Een hosting zorgt voor een server waardoor jouw website online staat. Je kunt kiezen voor enkel domeinregistratie, domein+e-mail of het volledige hostingpakket. Onder het volledige hostingpakket vallen ook:

Onze werkwijze

Ontwerp

We beginnen eerst met het ontwerpen en wireframen van jouw nieuwe website. Dit doen we op basis van onze gesprekken en voorbeelden van websites die je ons hebt laten zien. Ben je volledig tevreden met het ontwerp, gaan we door met de ontwikkeling van je website.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van de website zetten we de ontwerpen om naar een werkende website, waar alle dynamische aspecten in verwerkt worden. Alle ontwerpen worden ook meteen gemaakt voor alle apparaten, van smartphone tot (ultra) widescreen monitoren.

Oplevering

De kans is groot dat we de website hebben ontwikkeld op onze testomgeving. Het enige wat we nu nog moeten doen is deze verhuizen naar jouw gekozen domeinnaam. Ben je met niets begonnen, dan bouwen we direct op je domein en hoeven we de site enkel nog live te zetten!

Onderhoud

Je website staat live. Klaar. Tenminste… Een website heeft altijd updates nodig om bijvoorbeeld nieuwe manieren van hacken tegen te gaan. Daarnaast wil je misschien eens in de zoveel tijd je openingstijden wijzigen of heb je een nieuw nummer en moet deze worden aangepast op de website. Ga je dit dan zelf doen? Dat kan, maar we helpen je er ook graag bij. Voor een vast bedrag per maand regelen wij maandelijks:

Welk pakket past het beste bij je wensen?

We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Wil je een volledige website (met webshop) of alleen een zakelijk e-mailadres? Daarnaast bieden we ook onderhoud aan voor websites die we zelf gebouwd hebben.

Webdesign & ontwikkeling

E-mailpakket & domein

WordPress onderhoud